Sådan finansierer du drømmebilen

0
988
Audi

Drømmer du om at købe drømmebilen, men har ikke lige pengene kontant til det, som de fleste andre, er der flere muligheder for at finansieret bilen, så du ikke behøver at opgive drømmen om at købe drømmebilen.

Herunder er der flere ideer til, hvordan du kan få finansieret din drømmebil.

Et lån i banken

Et godt sted er starte er at låne penge i banken til at købe bilen. Ofte er det den billigste løsning at spørge banken. Start med at finde ud af hvor mange penge du har på kontoen og hvor stort et beløb du har brug for at låne. Lig derefter et budget, så du ved hvor mange penge du har til at betale lånet tilbage. Banken vil også spørge dig om, hvad du har af sikkerhed ud over bilen. Det er et godt stykke forarbejde at gøre, inden man tager i banken og snakker med en bankrådgiver om muligheden for at få et billån.

Du skal forvente at der er en 2-3 ugers behandlingstid.

Udnyt din friværdi og lån penge

Hvis du er boligejer, er det muligt at finansiere din drømmebil ved at lån penge i din boligs friværdi. Det er muligt at låne op til 80% af boligens værdi. Hvis du er i tvivl om hvor meget du har i friværdi og hvor meget du kan låne, er der på internettet hjemmesider med en online beregner, der kan udregne hvad din friværdi er og hvor meget det er muligt at låne.

Finansier en del af købet med at sælge din gamle bil

Der er i dag mange bilforhandlere, der er interesseret i at lade en brugt bil indgå i handlen. Det betyder reelt, at du ved at lade dem købe din gamle bil samtidig med, at du køber en ny bil, får en lang bedre pris for din gamle bil, end hvis du solgte den alene. Det betyder ligeledes, at det bliver billigere at købe din drømmebil.

Lån penge online

Samtidig med at du forhører dig i banken er det en god ide at undersøge, hvad det koster at låne pengene online. Husk at høre mindst en 2-3 steder. Fordelen ved at undersøge online er, at det ofte er meget hurtigere og nemmere at låne og at online banker ofte ikke kræver sikkerhed. Det kommer selvfølgelig an på, hvor stort et beløb der skal lånes.

Hvis din drømmebil er en bil der ikke masseproduceres, og det kræver, at du skal have pengene her og nu, kan et online lån være løsningen, selvom det måske er lidt dyrere end hvis du låner pengene i banken. Der er typisk svar på et online lån på omkring 24 timer, hvor det tager en traditionel bank omkring 2-3 uger.

Lån penge hos bilforhandleren: finansiering af drømmebilen

Mange bilforhandlere tilbyder ved et køb af drømmebilen også finansiering af købet. Ofte har de en aftale med en bank og kan tilbyde en konkurrencedygtigt alternativ til banken. Det er her mange af forhandlerne tjener deres penge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here