Ure og biler har meget tilfælles

0
942
Mekanik i ur

Der er meget respekt for folk som går med flotte ure og kører i flotte biler. Biler og ure er noget, som folk drømmer om, især når de er dyre. For mange betyder en dyr smag i ure også en dyr smag i biler. Men hvordan kan det egentlig være?

Samarbejde mellem biler og ure

Hvis du møder en som elsker ure, så elsker personen garanteret også biler. Faktisk ses der tit et samarbejde mellem ure og biler. Du har måske set ure med Aston Martins logo eller måske Ferraris, så noget tyder på, at der er en sammenhæng mellem dem som elsker ure og dem som elsker biler.

Noget af det, som biler og ure har tilfælles, er fascinationen der er om gamle ure og gamle biler. Hvem havde den før? Hvor har den været? Hvor dyr var den dengang? Faktisk er dyre biler og dyre ure noget af det som får mest værdi i takt med, at de bliver ældre. Hvis du spørger en som elsker biler og en som elsker ure, så er drømme samlerobjektet som regel et som har nærmest en antik-status, og typisk noget som har været ejet af en kendt person. Biler og ure er begge noget, som man investerer i – derfor vil man gerne sikre sig, at man får det bedste. Tommy Hilfiger ure kommer fx fra et anderkendt modehus, hvilket gør, at deres ure kun stiger i pris.

Det smukke ved mekanikken

Selvfølgelig er noget af det første, som man lægger mærke til ved enten biler og Tommy Hilfiger ure designet, og det er jo forståeligt eftersom, at designet er det som skal fange øjet. Men hvis du møder en som er passioneret omkring sin bil eller sit ur, vil det nok ikke være det eneste, han vil snakke om. Noget af det som betager folk mest, er hvordan ting fungerer, og biler og ure er ingen undtagelse. Bilens motor er noget af det smukkeste ved bilen for nogle, og det samme er et urs mekanik. Begge ting er eksempel på præcision og veltænkt design. Faktisk vælger nogle af de dyreste biler og ure at vise, hvad der gemmer sig under overfladen, ved at fremvise det mekaniske under transparente materialer.

Mange biler og ure af lavere klasser har samme funktioner, og nogle gange også er mere praktiske end de dyreste. Men det smukke ved gamle biler og smukke ure er historien som de besidder, og for nyere genstande, formår producenten at give dem mere personlighed og kant, fordi deres produktion giver dem tid til det. Når du ved at det som du ser, er lavet i hånden i stedet for at være masseproduceret, føler du dig som regel også mere taknemmelig for det. For mange kommer deres fascination allerede fra barnsben af. Du har måske fået en kærlighed for biler, fordi du havde legetøjsbiler som barn. Og måske kommer din kærlighed fra Tommy Hilfiger ure fra din far som måske selv havde en samling. Den første bil og det første ur er for mange deres overgang fra barn til voksen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here