De fedeste biler i GTA 5

0
2921
gta biler

Grand Theft Auto, bedre kendt som GTA, er et spil der giver dig mere selvstændighed end de fleste andre spil. Du spiller en gangster der bliver sendt på forskellige missioner, som at give tæsk til nogen der ikke har betalt deres penge tilbage, eller tage imod penge fra andre kriminelle. Imens du gør alt dette skal du huske at gemme dig fra politiet.

Udover denne historie mulighed, er det også en mulighed i spillet blot at gå helt amok og udleve dine vildeste drengerøvsfantasier. Du kan stjæle biler, skyde folk på åben gade, køre dem ned, flygte fra politiet, stjæle helikoptere, komme op og slås og meget mere.
Kort sagt er det måske ikke ligefrem det bedste spil at give dine børn i julegave, medmindre de er fyldt 18.

Populært af en god grund

GTA 5 er super populært mellem mange af Danmarks unge, og af god grund. Som tidligere nævnt giver spillet dig muligheden for at lege rundt udenfor loven, og som en ekstra bonus er det et spil ekstra sjovt for bilentusiaster.

Spillet har nemlig en masse forskellige biler at vælge imellem. Du kan både købe dem med spillets virtuelle valuta eller du kan stjæle bilerne direkte på gaden. Blot gå op til bilerne, giv føreren ud og du har dig en ny mega fed bil.

Du kan både lave de vildeste stunts eller du kan have sindssyge biljagter når du flygter fra politiet.

Timevis af sjov med GTA5

Siden spillet både har en historie- og en ’frit spil’ mulighed, er der massere ting at lave. Som nævnt i tidligere afsnit, så er det et meget selvstændigt spil der selv i historie-udgaven, giver dig mulighed for at lege rundt mellem missioner.

Spillene er næsten altid sat i storby områder der giver dig massere ting at undersøge og som rækker over store områder. Masser af plads at boltre dig på.

Storby områderne åbner også op for en masse nye muligheder. Udover storbyens grå gader, kan du også undersøge både lejlighedskomplekser og diverse forskellige butikker. Der kan hurtigt komme til at gå mange timer med at undersøge spillet fra ende til anden, og der kan gå dejlig lang tid før du har fået gravet alle spillets hemmeligheder frem.

Bare rolig, der er ingen grund til bekymring

Er du en forældre der sidder og læser denne artikel og synes du det ikke lyder særlig sundt at kunne spille som en kriminel, så skal du vide at du ikke har nogen grund til bekymring.

Der eksistere endnu ingen konkrete beviser for at voldelige spil har en forbindelse til voldeligt adfærd – nærmere tværtimod.

Alle slags computer- og konsolspil styrker dit fokus og dine reflekser, da du ofte skal holde et overblik samtidig med at du skal være hurtig på tasterne.

Selvfølgelig bør du følge den aldersbegrænsning spillet har fået, da det har fået det af en grund. Fx bør GTA 5 kun spilles af unge der er 18 eller over, da det indeholder både vold, nøgenhed og stoffer.

men stol du ellers på at dit barn er i stand til at skelne mellem videospil og virkelighed.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here