Lad være med at ryge i bilen

0
1035
Mand i bil

At ryge er generelt en dårlig ide uanset hvad. Flere og flere forskere bliver enige om dette og det er ikke noget man kan modsige efterhånden. Dog er der mange der gør det alligevel og det skal de have lov til. Der er dog visse steder man bør undgå at ryge. Det vil nemlig gøre, at der lugter og det kan gøre, at man ikke kan slappe så meget af. Et af de steder man ikke bør ryge er for eksempel i bilen. Her er det nemlig meningen, at man skal slappe af. Kommer man ind i bilen uden at ryge vil man hurtigt få en dårlig følelse i kroppen fordi man ikke gider at lugte til røg. Man bør derfor så vidt muligt holde bilen fri for røg. Det er både noget, som kommer en selv og ens gæster til gavn.

Brug tankpauser på at ryge

Når man ryger i bilen, har man ingen undskyldning for at komme ud og strække benene. Hvis man derimod vælger ikke at ryge i bilen kan man pludseligt holde nogle pauser. Hver gang man har lyst til at ryge kan man holde en pause. Den kan bestå i at man finder en tank. Man kan så stille sig på denne tank, hvor man kan ryge en cigaret. Det kan være en skøn følelse da det også gør, at man strækker benene et øjeblik. Derfor er det i sig selv en god ide at gøre når man skal have strukket benene.

Der kan også være andre grunde til, at man har brug for en pause. Måske er man sulten og har lyst til noget mad. Mange er også vilde med snacks, som de kan spise på turen. Man kan dermed slå mange fluer med et enkelt smæk. Man kan slet og ret købe nogle snacks, noget mad, gå på toilet, strække benene og få sig en smøg. Det vil alt i alt gøre turen meget bedre. Så får man noget tid for sig selv og man kan bruge noget ekstra tid på motorvejen. På den måde ved man, at man helt sikkert har en god tur man kan se frem til. Derudover betyder det, at man ikke begræder, at man ikke længere ryger i bilen.

Ryg e-cigaretter i bilen i stedet

En af de primære grunde til, at man ikke bør ryge i bilen er, at det lugter meget. Af den grund bør man ikke ryge i bilen. Det er da også netop denne grund, som folk primært tager frem når de skal overveje hvorvidt de ønsker at ryge i bilen eller ej. Er man meget rygetrængende kan det dog være meget frustrerende. Heldigvis er der dog en ting man kan gøre i bilen, som ikke skader og som ikke lugter. Man kan i stedet for blot sørge for at tænde en e-cigaret. Med sådan en er man sikker på, at der ikke kommer nogen dårlig lugt i bilen. Det er en stor frihed for chaufføren. Med et par enkelte sug kan vedkommende få det godt igen og slipper for at stoppe bilen.

Det faktum, at man begynder at ryge e-cigaretter behøver dog ikke betyde, at man slet ikke kan tage en almindelig cigaret. Man kan nemlig vælge at tage et par pauser når man er ude og køre lange ture. På disse pauser kan man så tage en rygepause af og til. Det vil gøre, at man kan køre afsted med større overskud og større glæde.

Ryg ikke i bilen, hvis du overvejer at stoppe

Er man i gang med at stoppe med at ryge vil man opleve, at det kan være svært hvis man hele tiden bliver konfronteret med cigaretter. Har man mange kollegaer, som ryger er det især svært. Når de går ud ønsker man at gå med, men det kan man måske ikke. Stiger man ind i sin bil kan det også være, at der endda lugter af røg. Idet man går ind i sin bil der lugter af røg vil man få lyst til en cigaret. Derfor er det en god ide at undgå at ryge i bilen. Det er dermed behovet for røg, som man får idet man lugter til røgen.

Der er dog også noget andet, som kan gøre, at man tænder en cigaret efter man har lugtet, at ens bil lugter af røg. Meget ofte vil man nemlig være tilbøjelig til at sige, at når der alligevel lugter kan man lige så godt ryge en til. Det er en logik man kan bruge ud i det uendelige, så på mange måder bør den slet ikke være gældende.

E-cigaretter findes i mange typer

Skal du til at ryge e-cigaretter er det nemt at finde en type du kan lide. Der findes nemlig så mange forskellige, at du uden tvivl vil finde en god type. Især smagen er noget, som varierer meget. Er du til en særlig smag når det kommer til slik og søde sager vil denne smag formentligt være at finde som e-cigaret.

Også størrelsen på en e-cigaret kan variere meget. Af og til er de meget store, mens de andre gange er meget små. Er man til noget let og diskret kan man endda få en e-cigaret der ligner en helt almindelig cigaret på en prik. Det kan være forvirrende for folk når du tager den frem og ryger uden de kan lugte røg. Ikke desto mindre vil du hurtigt blive spurgt om ikke også dem omkring dig lige kan få et sug på din e-cigaret.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here